Uw mondhygiënist – Geregistreerd-mondhygiënist – Mondzorgpraktijk All Dental – Dinxperlo

Uw Mondhygiënist in Doetinchem en in Dinxperlo

Welkom bij Mondzorgpraktijk All Dental. Een persoonlijk aanpak staat bij mij altijd centraal.

Uw mondhygiënist – Geregistreerd-mondhygiënist

Ik ben Suzanna Aleksanjan, een geregistreerd-mondhygiënist, BIG nummer 39927610079.

In 2010 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de studie heb ik stages gelopen binnen de verschillende disciplines zoals orthodontie, jeugdtandverzorging, mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

Na mijn afstuderen ben ik aantal jaren bij twee verschillende tandartsenpraktijken werkzaam geweest. Per december 2016 ben ik vrijgevestigd in Dinxperlo.

Naast de preventie en tandvleesbehandelingen, heb ik ook veel ervaring in het uitvoeren van periodieke halfjaarlijkse controles, sealant, restauratieve behandelingen van primaire cariës. Ook heb ik ervaring in het behandelen van jonge kinderen en patiënten met angst voor de tandarts of de mondhygiënist.

Geregistreerd-mondhygiënist

Als mondhygiënist ben ik lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Door middel van verschillenden bij -en nascholingen blijft mijn kennis up to date.

Wat doet een mondhygiënist?

Wilt u meer weten wat een mondhygiënist precies doet en wat het verschil tussen een geregistreerd -mondhygiënist en een mondhygiënist is, kijk het volgende filmpje: